پایان دوران

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست، هر کجا هست خدایا به سلامت دارش


شهیدان را شهیدان می شناسند

۸ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

به آن شبکه‏‎ماهواره‎ای گفتم برنامه‏‎هایتان ضدنظام است؛ بخاطر قمه‎زنی و هفته برائت با شما مشکل دارم و دیگر به برنامه شما نخواهم آمد

رجانیوز: حجت الاسلام دانشمند، در سخنانی ضمن ابراز برائت از جریان تکفیری شیرازی و شبکه های ماهواره ای این جریان، اعلام کرد به دلیل تاکید این جریان بر مسئله قمه زنی، هفته برائت و دیگر مسائل، با این جریان قطع ارتباط کرده و اعلام کرده است که دیگر در برنامه های آن شرکت نخواهد کرد.

به گزارش رجانیوز، دانشمند که در جمع مردم کرج سخنرانی می کرد، به انتشار این فایل صوتی منتسب به خود که به صورت گسترده در رسانه‌های ضدانقلاب پخش شده بود، ضمن ابراز برائت از این اظهارات و تاکید بر تحریف و تقطیع شدن آن از ارتباط با فرقه شیرازی ابراز برائت کرده و اعلام کرده است که مدت هاست در شبکه های ماهواره ای این جریان حاضر نمی شود. آنچه در ادامه می خوانید متن سخنرانی اوست که در ادامه می‌آید:

انقلاب و جایگاه ولایت فقیه و ولی امر مسلمین در قلوب مسلمین و مؤمنین است و عشق به ایشان روز به روز اضافه می‌شود و اتفاقاً بنده این حساسیت‌ها را به فال نیک می‌گیرم و به خودم می‌بالم که ملتی داریم و در کشور امام زمانی زندگی می‌کنیم که در مسائل معنوی و دینی با هیچ احدی تعارف نداریم. این از افتخارات هر شیعه‌ای است. 

مطلب دوم، از وقتی این فتنه و توطئه شروع و از حدود شش ماه پیش در دهه دوم محرم علم شد، همان موقع خطاب به ملت ایران پیام دادیم و می‌توانید در سایت‌هایی که بیننده زیاد داشت تشریف ببرید و تاریخش را هم ببینید.. هنوز هم که هنوز است، هست و به دوستان هم گفته‌ام بگذارید تا آخر عمر باشد. فقط در یک کلمه می‌گویم. بنده سرباز ولایت بوده‌ام، هستم و خواهم بود و اگر بنده را قطعه قطعه هم بکنند، نمی‌توانند بنده را در مقابل نظام و رهبری قرار بدهند. شاید با شیطنت و شایعات یک جوری درست کنند، ولی وقتی رهبر انقلاب می‌فرماید بصیرت داشته باشید، یکی از جاهایی که جای بصیرت است همین جاست که تیری که دشمن درست می‌کند به دست دوست شلیک نشود.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۹۳ ، ۱۹:۳۰
م. ولی نژاد

جهان به نقل از کیهان:

وقتی در یک بیانیه حدودا ششصد کلمه‌ای، بیش از یکصد کلمه آن، توهین و آتشباری از عصبانیت و بکار بردن الفاظی مثل «جاهل، خبیث، کینه‌جو، خودسر، دروغ، کینه، نیرنگ‌ و...» باشد، به سادگی می‌توان هم به عمق ادب و شخصیت نویسندگان بیانیه پی برد و هم از استواری دلیل و منطق آنها خبردار شد!
ماجرا به اعتراض مردم و علمای مشهد- و به تعبیر برخی و از جمله بیانیه‌نویسان «عده‌ای بیکار و متوهم» - به سفر استاد دانشگاه و نویسنده آمریکایی به نام «جیمز کلی کلارک» باز می‌گردد. کلارک محقق ارشد موسسه مذاهب کلارک کافمن در دانشگاه گرند رپیرز آمریکاست. او از مجریان پروژه «دین جهانی» است. پروژه‌ای که درصدد انحراف ادیان آسمانی و به ویژه اسلام از ماهیت اصلی خود و تبدیل به دینی تازه یا همان «اسلام آمریکایی» است که امام راحل‌ بارها درباره خطر آن هشدار داده بودند. بر اساس این پروژه - که کلارک یکی از تلاشگران اصلی تحقق آن است- دین هیچ نقشی در حاکمیت ندارد و احکام اجتماعی مانند قصاص، ارث و... باید از متون دینی حذف شوند! کلارک دراین‌باره تلاش کرده و از جمله درباره ارتداد از جامعه دین‌دار می‌خواهد که منکران خدا را به رسمیت شمرده و محترم بدارند! وی به همین دلیل و به استناد یک گزارش حقوق بشری، ایران را ناقض حقوق‌بشر و حقوق اولیه انسان‌ها معرفی می‌کند! او از مدافعین جدی همجنس‌بازی است و دراین‌باره رساله و گفتارهای متعددی هم دارد و بارها به قوانین کشورهای اسلامی که این عمل شنیع را ممنوع می‌دانند حمله کرده است. او در مقاله‌ای تحت عنوان «ازدواج همجنس‌بازان، عیسی چه می‌کرد» خطاب به مسیحیان آمریکا می‌نویسد: «مسیحیان نباید عقاید خود را درباره ازدواج همجنس‌بازان به دیگران تحمیل کنند! بلکه باید از همجنسگرایان حمایت هم بکنند چرا که اگر مسیح امروز در میان ما بود چنین می‌کرد!» کلارک برای بقای رژیم اسرائیل سعی بلیغی برای آشتی! میان مسلمانان و صهیونیست‌ها بعمل آورده و در کتاب فرزندان ابراهیم، آزادی و تساهل در عصر منازعات مذهبی تلاش‌هایش را تئوریزه می‌کند. از دید او نیم قرن کشتار مسلمین توسط رژیم اسرائیل، اختلافی مذهبی است و با آشتی و تساهل حل می‌شود!

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ خرداد ۹۳ ، ۰۶:۳۹
م. ولی نژاد

امیرحسین ثابتی:

1. روزهای قبل از انتخابات 92:

«جلیلی افراطی است، جلیلی نامزد تندروهاست، جلیلی آدم مشایی است، اگر جلیلی انتخاب شود کشور نابود می شود، همه باید تلاش کنیم تا مملکت بدست تندروها نیفتد، برای احیای ادب و اخلاق نباید به جلیلی رای داد و ...»

اما جلیلی حتی از خودش هم دفاع نمی کند و در مناظرات به جای شعار دادن و ادعای بهبود وضعیت اقتصادی در 100 روز و دو سال، سعی می کند فرهنگ سیاسی موجود را تغییر دهد و صادقانه می گوید که مقدمه اصلاح بسیاری از مشکلات کشور، اصلاح ساختارهاست.

چند روز بعد انتخابات برگزار می شود، جلیلی رای نمی آورد اما نفر اولی است که با چهره ای خندان در برابر دوربین ظاهر شده و ضمن تبریک به حسن روحانی می گوید آماده است تا در راستای حفظ منافع ملی، هر کمکی از دستش بر آمد برای دولت انجام دهد.



2. جلیلی به عنوان سخنران اصلی مراسم 13 آبان 92 مقابل لانه جاسوسی حاضر می شود و درحالی که بسیاری آماده بودند انتقادات آتشین وی از دیپلماسی دولت یازدهم را بشنوند، وی از تیم مذاکره کننده هسته ای دفاع کرده و با ارسال پالس وحدت درونی به خارج از کشور می گوید:

«تمام تلاش دشمن این است که وحدت ما را در مقابله با استکبار تبدیل به اختلافات داخلی کند، اما باید بداند ملت ما با وجود تکثر و سلایق سیاسی یکپارچه در مبارزه با استکبار و مقابله با سیاست های خصمانه آمریکا متحد و یکپارچه بوده و پشتیبان نظام و تیم مذاکره کننده هستند تا اقتداری که شایسته ملت است ضمن حفظ حقوق و ارزش های ملت حاصل شود.»

3. سعید جلیلی هفته گذشته به اصفهان رفت و در جمع دانشجویان این شهر، از همه مردم خواست تا با انصراف حداکثری از دریافت یارانه ها، دولت را در این حرکت بزرگ یاری کنند. این مساله آنقدر برای رسانه های دولتی مهم بود که خبرگزاری ایرنا تیتر سخنان جلیلی در اصفهان را از همین جمله او گرفت.

4. پروفسور مسعود درخشان قبل از انتخابات ریاست جمهوری:

«من فکر می کنم یکی از بزرگترین کارهایی که دکتر جلیلی واقعاً می‌تواند انجام دهد این است که فرهنگ سیاسی کشور را تغییر دهد.»

5. همه اینها کافی است تا همچنان به رای به سعید جلیلی افتخار کنیم. رای ما به جلیلی فقط یک رای برای انتخاب رییس جمهور نبود، یک رای «هویتی» بود و گذشت زمان بیشتر نشان می دهد چرا به آن رای با ارزش خود افتخار می کنیم ...
۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۶ خرداد ۹۳ ، ۲۳:۱۵
م. ولی نژاد

غلامحسین کرباسچی که وی را می توان یکی از مهم ترین و تاثیرگذار ترین افراد در جریان حامیان دولت فعلی محسوب کرد در سخنانی که اخیرا بیان کرده، مردم ایران را دروغگو خوانده است!

کرباسچی در نشستی با عنوان حماسه‌های ملی خرداد که در گرگان برگزار شد، به ثبت‌نام مرحله دوم یارانه‌ها در کشور اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه ما دارای یک کشور اسلامی هستیم و باید راستگویی را در جامعه رواج دهیم اما متاسفانه جامعه را به سمتی پیش برده‌اند که مردم به‌خاطر مسائل اقتصادی دروغ بزرگ را به دولت می‌گویند.

وی افزود: در این ثبت‌نام اعلام شده بود که ۶۰ درصد مردم ایران بی‌خانه هستند، آیا این واقعا واقعیت دارد؟ این به‌عنوان یک دروغ ملی محسوب می‌شود چرا که ما در حال حاضر ۲۱ میلیون خانوار در کشور داریم که این کشور دارای ۲۰ میلیون واحد مسکونی نیز است.

دبیرکل حزب کارگزاران با توهینی آشکار "تربیت مردم" را یکی از اولویت‌های این دوره دانست و با بیان اینکه اصلاحات زیادی باید در جامعه ایجاد شود، اذعان داشت: اصلاحات فقط برای مقامات دولتی نیست بلکه باید تلاش کنیم در جامعه نیز اصلاحات را به وجود آوریم و وجود گروه‌های تشکیلاتی می تواند با ورود در مسائل فرهنگی در این زمینه به دولت کمک کند.

منبع: + + + +

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ خرداد ۹۳ ، ۲۲:۵۶
م. ولی نژاد
 
این اظهارات شهردار تهران البته برای ما تعجبی ندارد، چون ما ایشان را با مواضع گذشته اش بهتر می شناسیم. مثلا اظهارات ایشان دقیقا یک روز بعد از توافق ژنو که اعلام کرده بود: «خداوند را شاکرم که توفیق این پیروزی نصیب ملت ایران شد ... بنده به سهم خودم به دولت که گام اول را محکم برداشت تبریک می گویم اما باید بدانیم راه پر فراز و نشیب و سختی را در پیش داریم.»
 
 
 
اینها را نوشتم تا فقط یک یادآوری باشد برای کسانی که هنوز یک شوخی بی مزه به اسم وحدت با قالیباف و امثالهم را مطرح می کنند. وحدت یک اصولی دارد و آدابی، نه اینکه هر کسی هر چه خواست بگوید و انجام دهد، نزدیک هر انتخابات که شد یادش بیفتد برای 4 تا رای بیشتر باید وحدت کند و بعد هم که رای نیاورد، زمین و زمان را بهم بدوزد که من رای نیاوردم چون با من وحدت نکردید! 
۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۱۵ خرداد ۹۳ ، ۰۹:۵۰
م. ولی نژاد

کیهان:
اظهارات توام با حاشیه‌سازی رئیس‌جمهور با استقبال محافل مخالف جمهوری اسلامی و برخی افراطیون مدعی اصلاحات مواجه می‌شود.
شبکه دولتی بی‌بی‌سی طبق معمول چند ماه گذشته از سخنان حاشیه‌ساز روحانی استقبال کرد و میزگردی ترتیب داد. مهدی خلجی همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب که اکنون در موسسه خاور نزدیک واشنگتن فعالیت می‌کند، به بی‌بی‌سی گفت: صحبتی که آقای روحانی کرده به نظر من شاید انقلابی‌ترین(!) سخنی است که بشود در جمهوری اسلامی زد. اینکه حکومت موظف نیست افراد را به زور به بهشت ببرد. این کاملا در تضاد با اساس ایدئولوژی اسلامی و فلسفه وجودی جمهوری اسلامی است.
خلجی افزود: جمهوری اسلامی و ولایت فقیه اساسا بر این فکر و فرض مبتنی شده که حکومت موظف است شریعت را در جامعه اجرا کند. اگر ما بگوییم که حکومت موظف نیست مردم را به بهشت ببرد یعنی کار حکومت اجرای شریعت نیست و در حقیقت تمام نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی زیر سوال می‌رود. بنابراین سخنی که روحانی گفته و مخالفتی که برخی ائمه جمعه کردند یک تضاد و یک تنش جدی و بنیادی است.
وی تصریح کرد: این به نظر من یک موفقیت برای کسانی است که خواهان پایان حکومت دینی در ایران و جدایی دین از دولت هستند.
خلجی اظهار داشت: به نظر من روحانی به درستی تشخیص داده است که باید از حکومت ایران ایدئولوژی‌زدایی بشود.
همکار شبکه دولتی انگلیس آنگاه گفت ایران برای همکاری با غرب و خروج از انزوا باید ایدئولوژی‌زدایی کند و روحانی نیز این را می‌داند!
خلجی اضافه کرد کسانی به حکومت دینی اعتقاد ندارند و این مسئله که حکومت شریعت را اجرا نکند، فراتر از مسئله سیاسی و مسئله‌ای برای هویت جمهوری اسلامی است چون جمهوری اسلامی حکومتی است که وظیفه خود را اجرای شریعت می‌داند و آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای هم به آن معتقد هستند. بنابراین مسئله این نیست که در درون حاکمیت فرد چگونه فکر می‌کند چون مسئله اساس جمهوری اسلامی است.
از سوی دیگر شبکه صهیونیستی بالاترین در تحلیلی نوشت: ادبیات روحانی تغییر یافته و تهاجمی شده به ویژه که مشخصا از منبر به عنوان ابزار ابلاغ پیام روحانیان نام برده و عمر منبر یکطرفه را پایان یافته تلقی کرده است... حرف‌های روحانی در مورد مسائل مربوط به ایدئولوژی و مبانی فلسفی حکومت، زلزله(!) ایجاد می‌کند اگر که با همین توان و توالی تکرار کند و به مغز متحجرین حوزه بکوبد و وادارشان کند بیایند وسط(!). این کار اگر تداوم پیدا کند از هر عمل سیاسی مقطعی با ارزش‌تر است زیرا این دست فرمانی که او گرفته دقیقا به مقصد  عرفی‌تر [سکولار] کردن حکومت است. باید به او خسته نباشید گفت و منتظر ماند که از هر تریبونی استفاده کند. مچکریم. مهم نیست این از کجا می‌آید. مهم خود این دست فرمان است.

......

یادآور می‌شود اظهارات اخیر روحانی با استقبال مشابه در روزنامه‌های زنجیره‌ای نظیر شرق، اعتماد، آرمان، آفتاب یزد و... مواجه شد.
برخی صاحب‌نظران معتقدند کانالی دارای نفوذ از سوی افراطیون درصددند بلایی را که سر خاتمی و سپس موسوی و کروبی در زمینه تقابل با نظام و انقلاب و سپس سرشکستگی فراهم آوردند، برای دکتر روحانی بازسازی کنند و انتقام سخنرانی 23 تیر 78 وی علیه فتنه‌گران  مزدور بیگانه را بگیرند.
در عین حال مردم از دولت و رئیس‌جمهور توقع دارند که به جای اظهارات تنش‌زا یا حاشیه‌ساز، به وعده‌های اقتصادی داده شده عمل کنند.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ خرداد ۹۳ ، ۰۹:۱۱
م. ولی نژاد
امام خامنه ای 23 اردیبهشت 93 در دیدار مردم استان ایلام:

امیرالمؤمنین فرمود: اگر از من اطاعت کنید، من شما را به بهشت میرسانم. عبارت امیرالمؤمنین در خطبه‌ى نهج‌البلاغه این است؛ ... فرمود اگر آنچه من میگویم، گوش کنید و عمل کنید، من شما را به بهشت خواهم رساند....من از این جهت روى این تکیه میکنم که گاهى شنیده میشود کسانى در گوشه‌وکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود، میگویند آقا، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله؛ بله، همین است. فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است: حاکم اسلامى میخواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند؛ [لذا] راه‌ها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است. فطرت انسانها متمایل به سعادت است، ما باید راه را باز کنیم؛ ما باید کار را تسهیل کنیم براى مردم تا بتوانند خودشان را به بهشت برسانند؛ این وظیفه‌ى ما است، این کارى است که امیرالمؤمنین بار آن را بر دوش خود گرفته است و احساس وظیفه میکند که مردم را به بهشت برساند....
از جمله‌ى چیزهایى که مردم را به بهشت نزدیک میکند، بهبود معیشت مردم است؛

(فقط 11 روز بعد)

رئیس جمهور دکتر حسن روحانی 3 خرداد 1393 در همایش بیمه سلامت:

نباید در زندگی مردم هر چند به خاطر دلسوزی، دخالت کنیم و به زور و با شلاق نمی‌شود مردم را به بهشت برد.
دکتر روحانی با بیان این مطلب که پیامبر گرامی اسلام(ص) هم بشیر و هم نذیر بود و شلاق در دست نمی‌گرفت، افزود: ما نیز باید بشیر و نذیر باشیم و آرامش را در کشور و جامعه حاکم کنیم.
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۷ خرداد ۹۳ ، ۰۰:۱۱
م. ولی نژاد

برای حل مشکل بحران گازی اروپا که در نتیجه سیاست های زورگویانه مبتنی بر ابزار تحریم کشورهای غربی در قبال روسیه بوجود آمده است

وزارت نفت: به اروپا، گاز صادر می‌کنیم


رجا: وعده «احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به اروپا» را چند روز پیش معاون امور بین‌الملل وزیر نفت داد؛ وعده‌ای که در عمل، به دلیل نیاز داخلی کشورمان اجرایی نیست (+) و تنها یک نتیجه دارد: اقدامات جدی روسیه علیه ایران و همراهی با سایر اعضای گروه 1+5 برای اعمال فشار بیشتر به کشورمان.


صادرات انرژی در حوزه سوخت فسیلی را باید اصلی‌ترین و حتی با اغراق، تنها منبع درآمدی مسکو در این روز‌ها دانست که اتفاقا همین درآمد است که توانسته زمینه را برای احیای این کشور پس از فروپاشی شوروی سابق فراهم کند. به همین دلیل، ایالات متحده به دنبال خشمی که از اقدام مسکو در اوکراین دارد، در تلاش است تا این شاهرگ حیاتی اقتصاد روسیه را در دست خود بگیرد و با کنترل آن، از تکرار چنین اقداماتی از سوی «ولادیمیر پوتین» جلوگیری کند.


در واقع، مسئولان ارشد دولتی به جای تلاش برای استفاده از فضای تنش در روابط ایالات متحده و روسیه بر سر ماجرای بحران اوکراین برای تامین منافع ملی کشورمان و بالا بردن هزینه فشارهای اقتصادی مبتنی بر تحریم برای کاخ سفید و سایر کشورهای عضو گروه 1+5، صراحتا دست به اقداماتی می‌زنند که نه تنها زمینه را برای همکاری بیشتر مسکو با کشورهای متخصام ایران فراهم می‌کند، بلکه با یک فرصت‌سوزی آشکار، عرصه چانه‌زنی کشورمان را نیز مخدوش می‌کنند.

به عنوان مثال، در حال حاضر مسکو برای تحویل سامانه موشکی S400 به ایران آمادگی کامل دارد و حاضر است تا ماجرای S300 را که در زمان ریاست جمهوری مدودف رخ داد و فضای روابط ایران و روسیه را تیره کرد، جبران کند.


عدم شناخت صحیح فضای بین‌المللی و نگاه مداوم به غرب به عنوان یگانه هژمون جهانی سبب شده تا مسئولان ارشد دولت یازدهم توانایی مشاهده واقعیت‌های جهانی را که در حال شکل‌دهی نظم نوین بین‌المللی هستند، نداشته باشند و به همین دلیل به جای استفاده مناسب از فرصت‌های درخشانی که اختلافات مسکو و واشنگتن در اختیار کشورمان می‌گذارد، با همراهی عجیب و بی‌مبنا با سیاست‌های مدنظر ایالات متحده، منافع ملی کشورمان را به خطر می‌اندازند.

این مساله با واکنش بسیاری از کارشناسان داخلی نیز روبرو شده است؛ تا جایی که حسین شریعتمداری چندی پیش در سرمقاله روزنامه کیهان، با انتقاد از اینگونه اظهارات نابه‌جا نوشت: «طی چند هفته اخیر بارها شاهد بوده‌ایم برخی از دولتمردان محترم در مصاحبه‌های داخلی و خارجی خود اعلام کرده‌اند که «ایران برای صدورگاز به اروپا آمادگی دارد»! یعنی به زعم آنان، ایران آماده است با صدور گاز به اروپا، کشورهای اروپایی را از بحرانی که به‌علت قطع صادرات گاز روسیه با آن روبرو شده‌اند، نجات بدهد! این پیشنهادها چه مفهومی غیر از باز گذاشتن دست دشمن برای ادامه وحشی‌گری علیه مردم کشورمان دارد؟ یعنی تلاش به منظور برداشتن مانع از سر راه تانک‌های دشمن و باز کردن راه آنها برای تخریب سنگرهای خودی و تجاوز به حریم میهن اسلامی و مردم آن. خوشبینانه‌ترین برداشت درباره آنها، این است که کمترین و ابتدایی‌ترین شایستگی و لیاقت را برای حضور در مسئولیت‌های کنونی ندارند! و ادامه حضورشان در مسئولیت آب ریختن به آسیاب دشمن است.»

همچنین، عبدالله شهبازی، یکی از مورخان کشور در صفحه خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی، با گذاشتن نقشه خط لوله گاز ایران به اروپا نوشت: «این نقشه خط لوله گاز ایران به اروپا است که می‌تواند ایران را در جایگاهی یگانه از نظر تأمین انرژی غرب قرار دهد؛ جایگاهی که ایران در دوران آغازین نفتی شدن ناوگان‌های بریتانیا ایفا نمود و پیروزی نیروی دریایی بریتانیا را در جنگ جهانی سبب شد ولی به بهای استیلای سیاسی بریتانیا بر ایران. یعنی، رابطه نفتی ایران با غرب برای ایران سعادت به ارمغان نیاورد. امید که این بار این رابطه سنجیده و بر پایه منافع ملّی ایران، نه منافع غرب که به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیست، ایجاد شود.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ خرداد ۹۳ ، ۲۳:۵۷
م. ولی نژاد