پایان دوران

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست، هر کجا هست خدایا به سلامت دارش


شهیدان را شهیدان می شناسند

درس بزرگی که یک «افراطی» به مخالفانش می دهد

جمعه, ۱۶ خرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۱۵ ب.ظ

امیرحسین ثابتی:

1. روزهای قبل از انتخابات 92:

«جلیلی افراطی است، جلیلی نامزد تندروهاست، جلیلی آدم مشایی است، اگر جلیلی انتخاب شود کشور نابود می شود، همه باید تلاش کنیم تا مملکت بدست تندروها نیفتد، برای احیای ادب و اخلاق نباید به جلیلی رای داد و ...»

اما جلیلی حتی از خودش هم دفاع نمی کند و در مناظرات به جای شعار دادن و ادعای بهبود وضعیت اقتصادی در 100 روز و دو سال، سعی می کند فرهنگ سیاسی موجود را تغییر دهد و صادقانه می گوید که مقدمه اصلاح بسیاری از مشکلات کشور، اصلاح ساختارهاست.

چند روز بعد انتخابات برگزار می شود، جلیلی رای نمی آورد اما نفر اولی است که با چهره ای خندان در برابر دوربین ظاهر شده و ضمن تبریک به حسن روحانی می گوید آماده است تا در راستای حفظ منافع ملی، هر کمکی از دستش بر آمد برای دولت انجام دهد.



2. جلیلی به عنوان سخنران اصلی مراسم 13 آبان 92 مقابل لانه جاسوسی حاضر می شود و درحالی که بسیاری آماده بودند انتقادات آتشین وی از دیپلماسی دولت یازدهم را بشنوند، وی از تیم مذاکره کننده هسته ای دفاع کرده و با ارسال پالس وحدت درونی به خارج از کشور می گوید:

«تمام تلاش دشمن این است که وحدت ما را در مقابله با استکبار تبدیل به اختلافات داخلی کند، اما باید بداند ملت ما با وجود تکثر و سلایق سیاسی یکپارچه در مبارزه با استکبار و مقابله با سیاست های خصمانه آمریکا متحد و یکپارچه بوده و پشتیبان نظام و تیم مذاکره کننده هستند تا اقتداری که شایسته ملت است ضمن حفظ حقوق و ارزش های ملت حاصل شود.»

3. سعید جلیلی هفته گذشته به اصفهان رفت و در جمع دانشجویان این شهر، از همه مردم خواست تا با انصراف حداکثری از دریافت یارانه ها، دولت را در این حرکت بزرگ یاری کنند. این مساله آنقدر برای رسانه های دولتی مهم بود که خبرگزاری ایرنا تیتر سخنان جلیلی در اصفهان را از همین جمله او گرفت.

4. پروفسور مسعود درخشان قبل از انتخابات ریاست جمهوری:

«من فکر می کنم یکی از بزرگترین کارهایی که دکتر جلیلی واقعاً می‌تواند انجام دهد این است که فرهنگ سیاسی کشور را تغییر دهد.»

5. همه اینها کافی است تا همچنان به رای به سعید جلیلی افتخار کنیم. رای ما به جلیلی فقط یک رای برای انتخاب رییس جمهور نبود، یک رای «هویتی» بود و گذشت زمان بیشتر نشان می دهد چرا به آن رای با ارزش خود افتخار می کنیم ...
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۰۳/۱۶
م. ولی نژاد

نظرات  (۲)

چقدر خوشحالم ازاینکه به شخصی رای دادم که کمترین بداخلاقی را هیچکس از او ندید و حتی پس از اعلام نتایج هم با کمال آرامش و متانت به فعالیتهای خود ادامه داد ... کاش برخی از مدعیان احترام به رای مردم، یاد بگیرند
از اولین ساعات صبح 14 خرداد حضور خیل عظیم مردم که برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام به سوی حرم مطهر ایشان راهی بودند، قابل ملاحظه بود.
به لطف داشتن کارت ویژه جایگاه و پس از گذشتن از گیت های متعدد توانستیم وارد قسمتی شویم که کمی ویژه‌تر از جایگاه مردم عادی و البته دارای رده پائین تری نسبت به مسئولان است ، ولی دید خوبی هم نسبت به جایگاه داریم هم مردم.
ادامه در ...
http://sajjad-m.blog.ir/
اومدی تو وبلاگ نظر یادت نره ...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">